Website SMART
Blog Cere o ofertă Website SMART Clear Search Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram Cum funcționează Site-ul SMART și cum îți propulsează compania către succes? Cu
Securitatea oricarui site este primordiala. SSL reprezinta abrevierea de la Secure Sockets Layer . Deoarece informatia este transmisa criptat, datele personale, cele aferente cardurilor bancare, parolele precum si orice alte date cu caracter privat, sunt securizate. Afla mai multe despre certificatul SSL citind acest articol.
SSL este un protocol securizat de transmitere al informatiei intre un server web si un browser.
Acest protocol a fost creat de Netscape in 1994. El a fost recomandat spre instalare inca din 2014 de catre Google. Mai mult, incepand cu luna octombrie 2017, Google a inceput oficial sa marcheze cu “non secure” toate site-urile care nu au instalate certificatele SSL.
SSL reprezinta abrevierea de la Secure Sockets Layer . Deoarece informatia este transmisa criptat, datele personale, cele aferente cardurilor bancare, parolele precum si orice alte date cu caracter privat, sunt securizate. Ele fiind transmise criptat pot fi decriptate si citite numai de catre serverul caruia ii sunt destinate. Informatia astfel transmisa nu poate fi furata, copiata ori modificata.
Putem recunoaste site-urile web cu certificate de securitate dupa prefixul afisat https://, un lacatel verde in bara de adrese si mesajul „secure” afisat.
In cazul in care un site web nu are instalat acest certificat prefixul afisat va fi http:// iar in bara de mesaje va fi afisat mesajul ”non-secure”. Pagina respectiva nu va putea fi afisata, mai mult pe ecranul computerului vom putea citi: „Warning! Your connection is not private.”
Este utilizat cu precadere in situatiile in care informatiile vehiculate au caracter strict confidential, dar este recomandat si pentru magazinele online care doresc sa ofere un plus de siguranta clientilor lor.
O alta clasificare a certificatelor de securitate ar fi in functie de numarul de domenii securizate, deoarece un certificat se poate asocia cu unul sau mai multe subdomenii ale domeniilor pe care dorim sa le securizam. Din acest punct de vedere cele mai des utilizate sunt:
Ca o ultima recomandare, la alegerea furnizorului de hosting verificati cu atentie oferta, aflati ce tip de certificate va permite acel furnizor sa instalati. Unii furnizori de hosting ofera acest certificat SSL gratuit, o data ce contractul de hosting a fost semnat de catre parti. Alti furnizori il pun la dispozitia clientului contra unei sume de bani, el fiind astfel decontat suplimentar fata de suma platita pentru achizitionarea serviciilor de gazduire web.
La ADP Creator specialistii nostri iti vor recomanda cel mai potrivit certificat de securitate, in functie de specificul activitatii si de nevoile de securitate ale website-ului, tinand cont de volumul tranzactiilor dar si de gradul de confidentialitate al datelor pe care le vei vehicula. Iti multumim pentru timpul pe care ni l-ai acordat si te asteptam cu oferte dintre cele mai avantajoase.
Resurse suplimentare: https://ro.wikipedia.org/wiki/Transport_Layer_Security
#Certificat SSL
Blog Cere o ofertă Website SMART Clear Search Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram Cum funcționează Site-ul SMART și cum îți propulsează compania către succes? Cu
Blog Cere o ofertă Email Marketing Clear Search Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram Email Marketing Tips & Tricks în Newsletter Marketing Dacă primul lucru la
Blog Cere o ofertă Blog page Clear Search Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram Importanța articolelor în pagina Blog Tinand cont de tentinta actuala in mediul